• Verslavingszorg in Antwerpen

    Therapie op maat
    Divers team van therapeuten
    Therapie direct thuis toepasbaar
Home » Verslavingszorg in Antwerpen
Zoek je naar kwalitatieve verslavingszorg in de omgeving van Antwerpen? Wij helpen je graag verder. Bij Reset in Deurne staan we graag mensen met een verslaving bij en bieden we begeleiding om bij jezelf mogelijke oorzaken of problemen aan te pakken. Wij hanteren een aanpak waarbij je de geleerde technieken meteen in het echte leven kan inzetten.

Heb je nood aan meer dan een luisterend oor?

Wij bieden effectieve verslavingszorg aan

Als je een programma voor verslavingszorg volgt bij ons centrum, slaap je thuis. Dat zorgt ervoor dat jij aan je herstel kan werken omringd door je vrienden en naasten. De problemen die je tegenkomt in je (thuis)omgeving worden aangepakt met onze professionele ondersteuning. Wij bieden daarvoor onze verslavingszorg aan om jou op weg te helpen. Tijdens onze intensieve programma’s staan groepssessies, lezingen, individuele coaching, sport en activiteiten centraal. Met deze ambulante verslavingszorg voel jij je meer op je gemak. Je herstel gebeurt samen met anderen, waaronder ons ervaren team van specialisten. Ons team bestaat uit psychologen, therapeuten, coaches en mensen die hetzelfde hebben meegemaakt (ervaringsdeskundigen).

ONZE PROGRAMMA’S

Wekelijks naar de psycholoog is te weinig, een opname zie je niet (meer) zitten.

dagprogramma restart
RESTART
dagprogramma
REFLECT avondprogramma
REFLECT
avondprogramma

Kies voor onze zorgen

Reset is een deskundig centrum voor verslavingszorg, waar we mensen helpen met bijvoorbeeld een avondopname voor een drugsverslaving en de bijhorende psychische problemen. Je neemt dankzij onze verslavingszorg je leven terug in eigen handen door bijvoorbeeld een dagopname voor je seksverslaving te volgen. Ons team begeleidt je om bij jezelf te ontdekken waar het precies misloopt, zodat je de onderliggende oorzaak van je problemen kan aanpakken. Start snel je behandeling!