• Het is nooit te laat om de verslaving halt toe te roepen.

  Intensieve begeleiding
  Maandag tot vrijdag
  Divers team van therapeuten

Waarom Kiezen Voor Een Dagprogramma?

Hier zijn enkele redenen waarom velen voor ons Dagprogramma kiezen:

 • Thuisbasis

  Je behoudt de stabiliteit en het comfort van thuis terwijl je geniet van professionele dagelijkse ondersteuning.

 • Flexibiliteit

  Het biedt je de mogelijkheid het leven niet volledig te onderbreken en dingen te blijven doen (of juist terug aan te vatten).

 • Overgang

  Door elke dag te werken aan jezelf in ons Dagprogramma, is de overgang naar het “echte” leven niet meer zo groot als na een residentiële opname.

Echte Verhalen, Echt Herstel

De gedachte aan een intern verblijf maakte me angstig, en ik wilde dicht bij mijn familie blijven. Het Dagprogramma van Reset bood me de steun die ik nodig had, en ik kon elke avond bij mijn gezin zijn.

Toen ik met mijn behandeling begon, wilde ik niet helemaal uit mijn dagelijkse leven stappen. Het dagprogramma was voor mij de perfecte middenweg.”

Wat het Dagprogramma Inhoudt:

Bij Reset beseffen we dat herstel een persoonlijk pad is. Herstel vereist vastberadenheid, maar ook de juiste steun en omkadering. Ons Dagprogramma voorziet in dagelijkse begeleiding, waarbij je toch in de vertrouwde omgeving van je eigen thuis kunt blijven.

 1. Persoonlijke Therapie:

Individuele sessies met onze deskundige psychologen en therapeuten zorgen voor een behandelplan op maat, afgestemd op jouw unieke situatie.

 1. Groepssessies:

Door samen ervaringen te delen en te leren van anderen, bouwen we aan een gemeenschap van steun en begrip. Samen sta je sterker.

 1. Vaardigheidstraining:

Workshops die variëren van effectief communiceren tot zelfzorg. Deze vaardigheden zijn cruciaal voor herstel en het dagelijkse leven.

 1. Mindfulness en Meditatie:

Een moment van bezinning en concentratie. Onze sessies helpen je te aarden, stress te verminderen en het heden te waarderen.

 1. Lichamelijke Activiteiten:

Van yoga tot kickboksen met onze wereldkampioen Youssef el Haji; een gezond lichaam is een cruciaal onderdeel van het herstelproces.

Waar Hoop en Herstel Hand in Hand Gaan

Het ontstaan van het Restart programma.

De dagbehandeling is al vanaf de start het beste programma dat Reset te bieden heeft. Als jij een verslaving hebt en graag wil stoppen dan bieden wij jou de kans om opnieuw te beginnen. Dat is wat de dagbehandeling doet. Het geeft je de kans opnieuw in je leven te stappen het verleden op te ruimen en als een ander mens weer door het leven te gaan.

Praktische Info:

Duur: Het Dagprogramma duurt acht weken.

Locatie: Reset, Antwerpen.

Aanmelden: Voor verdere informatie of om je aan te melden, neem contact op via 033458070 of info@reset.be.

Jouw Dag, Jouw Keuze, Jouw Herstel

Bij Reset begrijpen we dat iedereen uniek is en dat geldt ook voor herstel. Ons Dagprogramma is flexibel en uitgebreid, en afgestemd op de behoeften van de hedendaagse mens. Of je nu werkt, studeert, of gewoon thuis wilt blijven, wij staan voor je klaar.

Ben je klaar om de volgende stap in je herstel te zetten? Het Dagprogramma van Reset staat voor je open. Sluit je vandaag nog bij ons aan.