• Re-Set-Go

    Je problemen aanpakken was nog nooit zo leuk.

Startdatum : maandag 5 juli

Waarom Re-Set-Go?

De laatste maanden valt het ons op hoe de jongeren in het nieuws komen omwille van verschillende redenen. Wij hebben veel bewondering voor de jongeren die al 1,5 jaar thuis zijn en weinig tot geen contacten mogen hebben. Vanuit die gedachte en het respect hebben wij het Re-Set-Go programma bedacht.

Werken aan jezelf in een fantastische omgeving met leeftijdsgenoten.

Voor wie is dit programma ?

Elke jongere tussen 16 en 23 jaar die een probleem heeft met alcohol, drugs en/of ander soort gedrag (bijv. gamen, gokken) en daaraan wil werken. Dit kan betekenen dat jij verslaafd bent of mogelijks problematisch gebruiker bent en daar iets aan wil doen. Anderzijds kan je ook depressief zijn, angstig of andere psychische klachten ervaren of je hebt een gebrek aan motivatie, weet niet meer wie je bent en wil graag terug in actie komen.

Hoe werkt dit programma ?

De eerste Re-Set-Go vindt plaats in juli. Op maandag 5 juli begin je bij Reset te schrijven aan een nieuw verhaal. Je komt naar Deurne elke dag van de week van 9u30 tot 17u. Op vrijdag 9 juli vertrekken we naar de Ardennen voor een 4 daagse. Je vertrekt vanuit Antwerpen met je groep en de Reset Staff. Dit met groepstherapie, individuele gesprekken maar ook veel sport en waanzinnige activiteiten. Kortom: een 4 daagse om nooit te vergeten.

Vergis je niet : dit is geen pretpark. Het is kei hard werken aan jezelf, het is in de spiegel kijken en elke dag opnieuw jezelf uitdagen. Aan het einde van deze 10 daagse willen wij dat je voelt dat je weer vooruit wil en jouw dromen wil najagen.
Structuur is een belangrijk onderdeel van dit programma. Vroeg opstaan en op tijd naar bed/ Het gevoel s ‘avonds naar bed te gaan en je grenzen te hebben verlegd om zowel fysiek als emotioneel vlak, daar gaat het over.

Hoe zou een dag er kunnen uitzien:

06u45 : wekker gaat af
07u30 : ontbijt
8u : tijd om je klaar te maken
9u : start van de dag
9u30 : groep sessie
10u45 : pauze
11u15 : doelensessie
12u30 : lunch
13u30 : start namiddag

daar kiezen we uit sport, een activiteit of een uitstap.

Je krijgt een persoonlijke coach die naast je staat het hele traject. Je zal tijdens deze 10 dagen ook opdrachten krijgen van je coach.

 Wat ga ik leren in die 10 dagen?

Inzicht krijgen in je problematiek en hoe het patroon te doorbreken.
Tools om met negatieve gevoelens om te gaan.
Handvaten om moeilijke situaties beter te verwerken.
Wat je dromen zijn en hoe ze te bereiken.
Je grenzen te verleggen.
Connecteren met jongeren die net zoals jij zijn maar dan anders.

Wat na die 10 dagen ?

Aan het einde van dit programma heb je een basis gelegd van een nieuwe start. Vanuit dit traject komt er een actieplan waar jij mee aan de slag moet. We bekijken het samen en zetten je op weg naar de volgende stap. Je komt wekelijks samen tijdens de zomer om verder te bouwen aan de “better” you.

Wat met de mama’s en de papa’s?

Je gaat op kamp en je komt binnen 10 dagen terug. Je zal ook geen contact hebben met het thuisfront. We doen dit bewust omdat we met jou willen werken. Geen telefoon, geen games, geen sociale media. Nee jij en wij. Op zaterdag 10 juli ontvangen we je ouders op locatie en gaan we samen aan de slag. Die dag gaan we de verbinding zoeken met elkaar aan de hand van een aantal activiteiten.

Welke eigenschappen bezit het team waar ik mee ga samenwerken ?

Eerlijk
Warm en begripvol
Transparant & duidelijk
Direct
Empathisch
En absoluut een beetje crazy….

Bij Reset hebben we één doel voor ogen : dat jij je weer beter gaat voelen en je patronen kan doorbreken. We staan naast je in dit soms zeer moeilijke proces. Soms doet de waarheid wel is pijn en moet deze gezegd kunnen worden. Altijd met liefde.

Wat kost dit programma?

Je betaald 1250€ voor 10 dagen.

Je verblijft op een mooie locatie in de Ardennen en krijgt dagelijks therapie (zowel groep als individueel), super toffe sporten en activiteiten, eten en drinken all-inclusive.

flyer ResetGO

Hoe nu verder

Om te starten willen we je graag ontmoeten tijdens een kennismakingsgesprek. Het is belangrijk in dit gesprek om duidelijkheid te krijgen over je problemen. Iedereen die start in het programma krijgt een persoonlijk plan.

Je kan ons mailen via het contactformulier .

Je kan ons ook bellen uiteraard.