• Opname in afkickcentrum voor drugs

    Therapie op maat
    Divers team van therapeuten
    Therapie direct thuis toepasbaar
Home » Opname in afkickcentrum voor drugs
Tijdens onze opname in ons afkickcentrum voor drugs sta je er nooit alleen voor. Er staat een heel team aan specialisten klaar om je te begeleiden tijdens deze moeilijke tijd. Bij Reset in Deurne begrijpen we dan ook dat het niet eenvoudig is om te beseffen dat je worstelt met een verslaving. De keuze om er dan toch iets aan te doen, is wellicht nog moelijker.

Heb je nood aan meer dan een luisterend oor?

Hoe helpt onze opname in een afkickcentrum voor drugs jou verder?

Stoppen met drugs gaat niet van de ene dag op de andere. Er komt wel wat meer bij kijken, maar laat dat jou vooral niet afschrikken. Wij pakken het namelijk stap per stap aan tijdens onze therapie. We onderzoeken de dieperliggende oorzaken en nemen je probleem stevig vast. Zo leren we jou tijdens de ambulante dagopname voor een verslaving diverse technieken aan die je vervolgens toepast in het echte leven. Je wordt zo uitgedaagd door je prikkels aan te gaan, maar hebt nooit het gevoel dat je er volledig alleen voor staat. Onze therapeuten, coaches en psychiaters bieden namelijk de juiste medische hulp, alsook een luisterend oor tijdens de opname in het afkickcentrum voor drugs en daarbuiten.

ONZE PROGRAMMA’S

Wekelijks naar de psycholoog is te weinig, een opname zie je niet (meer) zitten.

dagprogramma restart
RESTART
dagprogramma
REFLECT avondprogramma
REFLECT
avondprogramma

Herstart met onze hulp

Heb jij problemen met drugs en wil je hiervoor naar een opname in een afkickcentrum? Wij ontvangen jou met open armen. Ontdek snel de diverse programma’s die wij aanbieden in ons centrum. Voor meer informatie hierover kan je ons bellen via het nummer 03 345 80 70 of een e-mail sturen naar info@reset.be.