• WE ZIJN ER VOOR JE

    Reset is a way of life

ONS TEAM – RESET

Bij Reset geloven we dat herstel een gedeelde reis is. Elk lid van ons team brengt een unieke expertise, ervaring en passie mee om je te helpen op je pad naar welzijn. Hieronder stellen we met trots ons toegewijde team voor.

Psychologen & Therapeuten

Michelle Vanhelden

Michelle Vanhelden

Psycholoog

Gedreven door een passie om individuen te helpen hun innerlijke kracht te herontdekken, biedt Michelle een empathische en wetenschappelijk onderbouwde benadering van therapie.

Jan Bryssinck

Jan Bryssinck

Psycholoog

Met een achtergrond in klinische psychologie en jarenlange ervaring, begeleidt Jan cliënten met begrip en expertise naar positieve verandering.

Veerle van Ginneken

Veerle van Ginneken

Therapeut

Veerle heeft een diepgaand begrip van het therapeutische proces en werkt nauw samen met cliënten om hen te helpen groeien en herstellen.

Coaches & Counselors

David Ketteridge

David Ketteridge

Oprichter - Coach

David is op en top ervaringsdesundige. Zijn directe aanpak in groepen helpt je om patronen te herkennen en doorbreken.

Vanessa Laureyssen

Vanessa Laureyssen

Familiecoach

Vanessa begrijpt de impact van verslaving op families en biedt begeleiding om gezinnen te helpen herstellen en opnieuw te verbinden.

Youssef el Haji

Youssef el Haji

World Champion Kickbox

Naast zijn indrukwekkende kickboxcarrière, brengt Youssef discipline, focus en motivatie naar het team en de cliënten van Reset.

Welkom bij de Reset-familie.

Oorsprong

Reset is het resultaat van een samensmelting van professionele inzichten en diepgaande persoonlijke ervaringen. Van dichtbij hebben we de verwoestende impact van verslaving gezien, niet alleen op individuen, maar ook hoe het hele families kan ontwrichten. Maar naast de momenten van pijn en verlies, zagen we ook een sprankje hoop, de onmiskenbare veerkracht van de menselijke geest en de eindeloze mogelijkheden voor herstel en vernieuwing. Vanuit die visie en met die hoop in het hart, werd Reset opgericht: als een lichtbaken in de vaak donkere wereld van verslaving.

Ons team is ons fundament. Samen zetten we ons in om een ondersteunende en bevorderende omgeving te creëren voor iedereen die zijn weg naar herstel zoekt. Elk lid van ons team is hier om je te ondersteunen, te begeleiden en je te inspireren.

Meer info nodig?

Wil je meer te weten komen over wat de individuele verslaving zijn, hoe ze ontstaan en hoe je ze voorkomt, lees dan zeker verder.