• WE ZIJN ER VOOR JE

    Reset is a way of life

David Ketteridge

David Ketteridge

Oprichter

Mijn naam is David en mijn passie is mensen helpen. In 2006 stopte ik zelf met het gebruiken van cocaïne en alcohol. Ik had toen al allerlei geprobeerd, niks werkte. Mijn laatste poging slaagde ik er in om in te zien dat ik de ziekte verslaving had en dus lange termijn herstel nodig had.
Ondertussen ben ik gediplomeerd counselor, houd ik ervan om te sporten, te reizen en van het leven te genieten.

Michelle Vanhelden

Michelle Vanhelden

Psycholoog
Jan Bryssinck

Jan Bryssinck

Psycholoog
Veerle van Ginneken

Veerle van Ginneken

Therapeut
Youssef el Haji

Youssef el Haji

Conditietrainer
Christian Pieters

Christian Pieters

Counselor

Wij bieden hulp bij

En de bijhorende problemen zoals:
depressie, angst, agressie, lage eigenwaarde, onzekerheid, vermijding en perfectionisme.

Wil je chatten?