Ons professioneel team

staat klaar voor jou

David Ketteridge

Oprichter

Ik ben David, verslaafde in herstel en oprichter van Reset. Toen ik in 2006 in herstel kwam, wist ik niet waar ik aan begon. Wat ik wel wist, is dat mijn manier van leven een dieptepunt had bereikt. Veel ruzie, problemen met de familie, geen werk, geen vooruitzichten.

Ik had alles al geprobeerd en kwam altijd op hetzelfde punt uit. Het lukte me niet.

Toen ik ben gaan aanvaarden dat ik een probleem had en dat ik hulp kon en mocht vragen, veranderde mijn hele leven. Ik begon terug te leven en de strijd die ik jaren had gevoerd verdween en werd een ontdekkingsreis.

Kirsten Jacops

Psychologe
Therapeute i.o

Ik ben Kirsten en ga als psycholoog vooral individueel aan de slag met onze Resetters. Tijdens mijn studie als klinisch psycholoog ontwikkelde ik mijn interesse in verslavingszorg door stage te lopen in het psychiatrisch centrum van Duffel op de toenmalige afdeling voor dubbeldiagnose Twee-Link.

Ik geloof sterk in de persoonlijke aanpak die we bieden, waar aandacht is voor elke Resetter en waar we niet alleen als hulpverlener maar ook als mens naast onze Resetters staan.

Clara Overlaet – Michiels

Psychologe
Therapeute i.o

Mijn naam is Clara en werk bij Reset als psychologe.

Ik heb enkele jaren ervaring in het werken met volwassen personen met een niet-aangeboren hersenletsel. Daar kwam ik in contact met allerhande emotionele – en gedragsproblemen.

Dit maakt dat ik de brug naar verslaving, eveneens een hersenziekte, snel kon maken.

Beide ziekten zorgen voor een grote impact in leven van zowel de cliënt als zijn omgeving. Onze visie is dan ook om zowel de resetter als zijn/haar omgeving opnieuw “sterker” te maken in de maatschappij waarin we functioneren.

Eveneens trachten we zoveel mogelijk lichaam én geest te betrekken in het behandelplan waarbij mijn ervaring in running- en bewegingstherapie goed van pas komt.

Met als belangrijkste doel via individuele gesprekken, maar ook via creatieve therapie en psycho-educatie inzicht te verschaffen in zichzelf, de verslaving en hun groeipotentieel.’

Bert Engelen

Herstel coach & ervaringsdeskundige

Mijn naam is Bert, zelf een verslaafde in herstel, en ben aan de slag bij Reset als ervaringsdeskundige coach.

Mijn eigen parcours is best lang met tal van opnames in verschillende instellingen en een lijst van professionele en justitiële problemen.

Met veel enthousiasme en plezier deel ik dan ook mijn ervaring van hoe ik uit de put ben gekropen met de mensen die bij ons om hulp komen vragen.

De visie van Reset leunt voor mij dicht aan bij de aanpak die voor mij gewerkt heeft, daarom ben ik blij om deel te mogen uitmaken van dit team.

Riño Wong Chung

Psychiater & Psychotherapeut

Meer dan 10 jaar ervaring in de psychiatrie en met hypnose.
Ervaring met EMDR.

Lid van de Orde der geneesheren

Jessy Bettio

Relaxatie Coach

Hallo mijn naam is Jessy en ik ben een gepassioneerd danser, yogi en lesgever.

Ik ben ook blij je te mogen verwelkomen bij @StudioRelax!

An Boumans

Massagetherapeute

Ik ben Anneke en help mensen weer dichter bij hun gevoel te komen.

Verslaving leidt vaak tot een emotioneel isolement. Verslaafden voelen schaamte omwille van hun gebruik, verliezen aan eigenwaarde, weten vaak niet meer hoe zich te uiten, vluchten nog meer in hun gebruik om juist niet te moeten voelen en worden emotioneel vlakker.

Via massage probeer ik het lichaam en alle opgekropte gevoelens en vastgelopen emoties los te maken, zodat je weer kan leren voelen en dichter bij jezelf kan komen.

Wij bieden hulp bij:

  • Drugsverslaving (cannabis, cocaïne en andere middelen)
  • Andere verslavingen zoals gokken, gamen, eten, seks en liefde

En de onderliggende problemen zoals:

  • Agressieproblemen
  • Depressie en angst
  • Lage eigenwaarde, onzekerheid, vermijding
  • Perfectionisme

Maak kennis

Reset

Ruggeveldlaan 753
2100 Deurne

Contact: hallo@reset.be
03 345 80 70

Volg ons op social media

   

“Aan de buitenkant leek alles goed, vanbinnen ging ik kapot. Nu heb ik mijn leven terug dankzij Reset.”

Nic

“Na 25 jaar gebruik had ik niet verwacht dit nieuwe leven te kunnen hebben.”

Philip

“Ik schaamde me zo hard dat ik drugs gebruikte als verpleegster dat ik nooit heb durven zeggen dat ik een probleem had. Nu ik clean ben voel ik me vrij. ”

Cindy
© 2020 Copyright - Alle rechten voorbehouden Reset (BVBA) - BE 0712.581.301