fbpx

Ons professioneel team

staat klaar voor jou

David Ketteridge

David Ketteridge

Oprichter

Ik ben David, verslaafde in herstel en oprichter van Reset. Toen ik in 2006 in herstel kwam, wist ik niet waar ik aan begon. Wat ik wel wist, is dat mijn manier van leven een dieptepunt had bereikt. Veel ruzie, problemen met de familie, geen werk, geen vooruitzichten.

Ik had alles al geprobeerd en kwam altijd op hetzelfde punt uit. Het lukte me niet.

Toen ik ben gaan aanvaarden dat ik een probleem had en dat ik hulp kon en mocht vragen, veranderde mijn hele leven. Ik begon terug te leven en de strijd die ik jaren had gevoerd verdween en werd een ontdekkingsreis.

Jan Bryssinck

Jan Bryssinck

Psycholoog & Psychotherapeut

Als klinisch psycholoog en psychotherapeut is in het herstelgericht werken met mensen met een verslavingsproblematiek de therapeutische relatie waarin empathie, aanvaarding en authenticiteit van groot belang. Het is de noodzakelijke voorwaarde om tot gedragsverandering te komen. Je volledig gehoord en erkend voelen kan al veel betekenen.

Vervolgens vind ik in de behandeling de verwerking ook essentieel.

Ik denk dat we dingen kunnen ‘verwerken’ door erover te praten. Niet alleen feitelijk, maar vanuit ons gevoel. Dat we het gevoel dat door die herinneringen wordt opwekt kunnen ‘doorvoelen’, naar boven laten komen, delen met anderen… Door te praten, te wenen en onze kwetsbaarheid te tonen.

Farah Tellier

Farah Tellier

Familie therapeut

De impact van een verslaving beperkt zich niet tot de levensdomeinen van één persoon. Het heeft ook invloed op vele naastbetrokkenen. Binnen Reset is het daarom extra belangrijk om ook gezinnen en partners aandacht te geven. Het is van belang dat gezinnen en partners hun invloed niet onderschatten en weten hoe ze hun begeleidende rol en vertrouwensfunctie kunnen aanwenden.

Centrale thema’s bij het werken met naastbetrokkenen zijn onder andere zelfzorg, coping strategieën, ondersteuning van aanpak van herstel en herval, …

Samen gaan we op verkenning en bekijken we hoe de communicatie tussen de verschillende partijen verbeterd kan worden. De competenties, vaardigheden en draagkracht van gezinnen en partners staan daarbij centraal.

Christian Pieters

Christian Pieters

Counselor

Ik ben Christian en ben een herstellende verslaafde. Meer dan 15 jaar clean en anderen helpen is mijn passie. Ik weet als geen ander hoe het is geweest aan de andere kant te staan en wil vanuit die ervaring graag anderen helpen.

Mijn taak is het leiden van groepsgesprekken, het liefdevol confronteren van je patronen en je op die manier de weg wijzen naar een clean leven.

Karel van der Auwera

Karel van der Auwera

Psychiater

Ik ben een geregistreerde psychiater en psychotherapeut die therapie aanbiedt voor individuen, stellen en gezinnen. Ik leg me erop toe mensen te helpen begrijpen hoe ze in de problemen kwamen waardoor ze nu vast zijn gelopen in hun leven. Elk individu met elk zijn verhaal maakt mijn werk erg boeiend.

Lid van de Orde der geneesheren

Annelies van Mol

Annelies van Mol

Energetisch coach & passie voor trauma
Creatief artiest

Ik ben Annelies van Mol en in december 2016 behaalde ik het diploma soundhealing via the association of soundtherapie. Dit, in combinatie met mijn jarenlange ervaring in het muziekonderwijs en een lange reis naar zelfontplooiing, zorgde ervoor dat zij de stap zette om mensen te
begeleiden in hun proces.

Ik houd me bij Reset bezig met het geven van relaxerende sessies en geef wekelijks creatieve therapie. En dit allemaal omdat het gevoel zo veel meer zegt dan het hoofd.

Hilde d’hondt

Hilde d’hondt

Wandel Coach & Mindfulness

Ik ben Hilde en heb een passie ontwikkeld voor wandelen. Ik doe dat graag zowel individueel als in groep.

Bij Reset neem ik de cliënten wekelijks mee op pad en deel ik mijn ervaring, leer ze terug te genieten van de natuur en staan we stil bij wat echt belangrijk is in het leven.

Jessy Bettio

Jessy Bettio

Relaxatie Coach

Hallo mijn naam is Jessy en ik ben een gepassioneerd danser, yogi en lesgever.

Ik ben ook blij je te verwelkomen bij StudioRelax!

Riño Wong Chung

Riño Wong Chung

Hypnose therapeut

Meer dan 10 jaar ervaring in de psychiatrie en met hypnose.
Ervaring met EMDR.

Mijn praktijk is de Kanteling: https://www.dekanteling.be/

Lid van de Orde der geneesheren

Youssef el Haji

Youssef el Haji

Conditietrainer

Wereldkampioen kickbox (-67kg)
Topsporter in hart en nieren

Wij bieden hulp bij:

En de bijhorende problemen zoals:
agressie, depressie, angst, lage eigenwaarde, onzekerheid, vermijding, perfectionisme, …

Maak kennis

© 2020 Copyright - Alle rechten voorbehouden Reset (BVBA) - BE 0712.581.301