• WE ZIJN ER VOOR JE

    Reset is a way of life

ONS TEAM – RESET

Bij Reset geloven we dat herstel een gedeelde reis is. Elk lid van ons team brengt een unieke expertise, ervaring en passie mee om je te helpen op je pad naar welzijn. Hieronder stellen we met trots ons toegewijde team voor.

Psychologen & Therapeuten

Michelle Vanhelden

Michelle Vanhelden

Psycholoog

Gedreven door een passie om individuen te helpen hun innerlijke kracht te herontdekken, biedt Michelle een empathische en wetenschappelijk onderbouwde benadering van therapie.

Jan Bryssinck

Jan Bryssinck

Psycholoog

Met een achtergrond in klinische psychologie en jarenlange ervaring, begeleidt Jan cliënten met begrip en expertise naar positieve verandering.

Raphaël Du Bosch

Raphaël Du Bosch

Psycholoog

Raphaël brengt een unieke mix van technieken en inzichten naar de tafel om individuen te helpen hun mentale en emotionele welzijn te bevorderen.

Veerle van Ginneken

Veerle van Ginneken

Therapeut

Veerle heeft een diepgaand begrip van het therapeutische proces en werkt nauw samen met cliënten om hen te helpen groeien en herstellen.

Coaches & Counselors

Christian Pieters

Christian Pieters

Verslaving - en herstel expert

Als ervaren coach helpt Christian mensen hun persoonlijke en professionele doelen te bereiken.

Vanessa Laureyssen

Vanessa Laureyssen

Familie counselor

Vanessa begrijpt de impact van verslaving op families en biedt begeleiding om gezinnen te helpen herstellen en opnieuw te verbinden.

Sam Vos

Sam Vos

Counselor avondprogramma

Sam’s expertise in verslaving en herstel is ongeëvenaard, en hij helpt cliënten hun weg naar herstel te vinden met passie en kennis.

Fre Covents

Fre Covents

Coach

Fre’s coachingtechnieken zijn erop gericht om individuen te empoweren en hen te helpen hun volledige potentieel te realiseren.

Melita Vercammen

Melita Vercammen

Welzijn Coach

Melita heeft een passie voor welzijn en werkt samen met cliënten om een evenwichtig en vreugdevol leven op te bouwen.

Lama Nasser

Lama Nasser

Welzijn Coach

Lama’s benadering van welzijn is holistisch, waarbij zowel de geestelijke als lichamelijke aspecten van gezondheid worden aangepakt.

Youssef el Haji

Youssef el Haji

World Champion Kickbox

Naast zijn indrukwekkende kickboxcarrière, brengt Youssef discipline, focus en motivatie naar het team en de cliënten van Reset.

Welkom bij de Reset-familie.

Ons team is ons fundament. Samen zetten we ons in om een ondersteunende en bevorderende omgeving te creëren voor iedereen die zijn weg naar herstel zoekt. Elk lid van ons team is hier om je te ondersteunen, te begeleiden en je te inspireren.

Meer info nodig?

Wil je meer te weten komen over wat de individuele verslaving zijn, hoe ze ontstaan en hoe je ze voorkomt, lees dan zeker verder.