Lokaal afkicken in eigen land bij RESET, een ambulante verslavingskliniek in Antwerpen.

Wil je clean worden? Dan hoef je niet naar Zuid-Afrika om af te kicken. Verslaafden kunnen terecht bij RESET in Antwerpen, een privatieve verslavingskliniek in België. Laat COVID-19 je wil en plannen om af te kicken niet tegenhouden door de huidige reisrestricties.

COVID-19 heeft al enkele maanden de maatschappij en het dagelijkse leven in zijn greep. De grenzen zijn al enige tijd gesloten en reizen buiten Europa zit er niet direct aan te komen. Verslaafden die een opname gepland hebben in een privatieve verslavingskliniek in het (verre) buitenland zien hun intensieve behandeling in rook opgaan. Bovendien maakt deze periode van sociale isolatie het niet gemakkelijker voor mensen met een verslavingsproblematiek. Belgische ziekenhuizen hebben momenteel te kampen met gigantische wachtlijsten door COVID-19.

Lokaal “shoppen” is in deze tijden van onzekerheid dan ook niet enkel van toepassing op bedrijven, horeca en toerisme, maar ook in de zorg.

Intensieve begeleiding in je eigen vertrouwde omgeving.

Wij zijn hier om je te helpen, want afkicken kan in een ambulante verslavingskliniek in eigen land. RESET biedt een intensieve behandeling voor verslaafden, in het comfort van je eigen vertrouwde omgeving. Een team van professionals staat je bij om van je verslaving te herstellen. Je doet hetzelfde als pakweg in Zuid-Afrika, maar dan lekker dicht bij huis.

RESET biedt een voltijds programma aan met groepsgesprekken, individuele therapie, sport en activiteiten. Je werkt in alle rust aan je herstel zonder ver weg te zijn van je omgeving. Ons unieke concept slaat aan en heeft al vele hulpzoekers geholpen om hun verslavingsproblematiek aan te pakken.

“Bij RESET heb ik de sfeer van de rehab in Zuid-Afrika teruggevonden.” –  anoniem

Voordelen van het lokale afkickprogramma bij RESET

  • Goedkoper: je hoeft niet te investeren in een dure reis en bespaart zo het budget dat je voor een reis en verblijf in het buitenland nodig hebt.
  • Veilig en dicht bij huis: je hoeft niet te reizen en komt onderweg geen onvoorziene omstandigheden en prikkels tegen.
  • Geïntegreerd in het echte leven: na een paar maanden heb je een voorsprong op diegenen die in een rehab in het buitenland afkicken, want bij ons kan je hetgeen je leert onmiddellijk toepassen in het echte leven.
  • Je omgeving verandert samen met jou: niet enkel jij verandert tijdens het programma maar ook je familie en vrienden kunnen mee evolueren.
  • Je hebt greep op de realiteit: tijdens je begeleiding bij RESET slaap je thuis in je eigen bed. Je behoudt contact met het dagelijkse leven en kan zaken overwinnen die je niet aankan wanneer je in een kliniek verblijft.
  • Je bent niet alleen: dankzij de lokale behandeling vind je bij RESET jouw home-groep en kan je na de begeleiding onmiddellijk verder werken met je buddy (sponsor).

Interesse om “gewoon” bij ons in Deurne af te kicken?

Bel dan 03/345.80.70 voor meer informatie en een intakegesprek. Wij staan voor je klaar!