• Hulp bij verslaving

    Therapie op maat
    Divers team van therapeuten
    Therapie direct thuis toepasbaar
Home » Hulp bij verslaving
Hulp zoeken bij verslaving is de eerste stap om opnieuw het juiste pad op te gaan. Wij bij Reset in Deurne geloven dat wanneer je jezelf even uitzet en terug aanzet, je dan helemaal gereset bent en opnieuw kan beginnen. Onze programma’s leren je op een correcte manier omgaan met een verslaving en helpen je de technieken meteen om te zetten in de realiteit.

Heb je nood aan meer dan een luisterend oor?

Vind de hulp die jij zoekt bij een verslaving

Van een verslaving geraak je niet zomaar af. Je kan er echter wel actief aan werken in ons centrum voor verslavingszorg. Daar bieden we hulp aan bij jouw verslaving en leren we je diverse technieken waardoor je beter kan omgaan met je verslaving. Een eerste stap hierbij is ontdekken welke mogelijke oorzaken er onderliggend zijn aan de verslaving. In heel wat gevallen aardt dit namelijk uit trauma’s in de jeugd, maar ook andere belangrijke gebeurtenissen in jouw leven kunnen aan de basis liggen van deze ziekte. Bij ons centrum bestaan er geen taboes en je kan dus alles open en bloot leggen tijdens de sessies.

Onze diverse sessies

Er is geen ‘one size fits all’-opname die voor iedereen past. Sommige mensen zetten het liefst hun dagelijkse leven verder en leren vooral ’s avonds omgaan met hun verslaving. Daarvoor bieden we bijvoorbeeld een avondopname voor een drugsverslaving aan. Een ander type hulp bij verslaving is de dagopname voor bijvoorbeeld drankverslaving. De opties zijn eindeloos in ons centrum.

ONZE PROGRAMMA’S

Wekelijks naar de psycholoog is te weinig, een opname zie je niet (meer) zitten.

dagprogramma restart
RESTART
dagprogramma
REFLECT avondprogramma
REFLECT
avondprogramma

Leer ons team beter kennen

We begrijpen dat het geen gemakkelijke beslissing is om hulp te zoeken bij een verslavingen er actief mee te leren omgaan. Vooraleer je je inschrijft voor een sessie, zoals onze avondopname voor seksverslaving, geven we je daarom graag meer uitleg over onze werkwijze. Op die manier kom je ook meer te weten over ons team van experten, zodat jij je helemaal op je gemak voelt. Bel ons voor meer informatie over het omgaan met verslaving op het nummer 03 345 80 70.