• Dagopname voor psychische problemen

    Therapie op maat
    Divers team van therapeuten
    Therapie direct thuis toepasbaar
Home » Dagopname psychische problemen
Wil je een dagopname te laten doen om te beginnen genezen van je psychische problemen? Of heb overdag rust nodig terwijl je jou psychische ziekt aanpakt? Je zit goed bij ons professioneel en deskundig center, Reset in Deurne. Samen pakken we je ziekte aan zodat je weer gezond vertrekt.

Heb je nood aan meer dan een luisterend oor?

Vertel ons al je twijfels voor je dagopname van je psychische problemen

Welke psychische problemen je ook hebt, we kunnen je een effectieve behandeling aanbieden in een dagopname. Of het nu om angstaanvallen gaat, een eetstoornis of de gevolgen van langdurig drankgebruik. Dit zijn allemaal heel verschillende zaken waar we genezing voor bieden. Het gaat natuurlijk ook over depressie, allerlei vormen van dwangstoornissen en nog veel meer. We behandelen ook allerlei vormen van verslaving in Deurne, zoals een gokverslaving. Vaak gaan bepaalde verslavingen en depressie samen en moet je starten met één van de twee, of ze samen te beginnen genezen.

ONZE PROGRAMMA’S

Wekelijks naar de psycholoog is te weinig, een opname zie je niet (meer) zitten.
Dan hebben wij een programma voor jou.

dagprogramma restart
DRUGSVERSLAVING
dagprogramma
REFLECT avondprogramma
REFLECT
avondprogramma
Reset GO! dagtherapie
RESET GO!
jongeren

Kies voor onze deskundigheid

Laat jezelf behandelen door de experten van ons centrum in Deurne. We hebben ook therapie die je met de hele familie kan doen. Een dagopname van een familielid voor psychische problemen heeft namelijk impact op het hele gezin. Vertrouw op onze expertise en schakel ons in voor je behandeling! Contacteer ons via het e-mailadres info@reset.be of bel naar 03 345 80 70.

Wil je chatten?