• Dagopname voor psychische problemen

    Therapie op maat
    Divers team van therapeuten
    Therapie direct thuis toepasbaar
Home » Dagopname voor psychische problemen
Kies je een dagopname om te beginnen genezen van je psychische problemen? Of heb je overdag rust nodig, terwijl je jouw psychische ziekte aanpakt? Je zit goed bij ons professionele en deskundige centrum, Reset in Deurne. Samen pakken we je problemen aan, zodat je je weer goed in je vel voelt wanneer je vertrekt.

Heb je nood aan meer dan een luisterend oor?

Vertel ons al je twijfels over de dagopname voor psychische problemen

Met welke psychische problemen je ook worstelt, wij kunnen jou een effectieve behandeling aanbieden in een dagopname. Alles van depressies, borderline, dwangstoornissen tot de psychische gevolgen van langdurig drankgebruik, behoort tot onze expertise. Wij hebben verschillende therapeuten, psychologen en andere coaches die je begeleiden doorheen dit traject. In heel wat gevallen gaan deze psychische problemen samen met een verslaving. In ons centrum kan je ook terecht om ze een voor een te genezen of meteen allebei aan te pakken. Heb jij dus bijvoorbeeld een gokverslaving in combinatie met psychische problemen en wil je hieraan werken tijdens een dagopname? Dan ontvangen we jou met open armen.

ONZE PROGRAMMA’S

Wekelijks naar de psycholoog is te weinig, een opname zie je niet (meer) zitten.
Dan hebben wij een programma voor jou.

dagprogramma restart
DRUGSVERSLAVING
dagprogramma
REFLECT avondprogramma
REFLECT
avondprogramma
Reset GO! dagtherapie
RESET GO!
jongeren

Kies voor onze deskundigheid

Laat jezelf behandelen door de experten van Reset. We hebben ook therapie die je met de hele familie kan doen. Een dagopname van een familielid voor psychische problemen heeft namelijk impact op het hele gezin. Vertrouw op onze expertise en schakel ons in voor je behandeling! Contacteer ons via het e-mailadres info@reset.be of bel naar 03 345 80 70 als je meer over onze andere programma’s wilt weten, zoals onze dagopname voor seksverslaving.