• Dagopname voor een drugsverslaving

    Therapie op maat
    Divers team van therapeuten
    Therapie direct thuis toepasbaar
Home » Dagopname drugsverslaving
Moet er dringend wat gebeuren om te herstellen van je drugsverslaving en wil je dat liefst doen in een dagopname? Reset in Deurne is gespecialiseerd in deze zorg. We helpen je om verslaving aan te pakken.

Heb je nood aan meer dan één uur psychologie per week?

Een dagopname om je drugsverslaving te behandelen? Dan moet je bij Reset zijn.

In ons centrum gaat het er anders aan toe. Wij bieden persoonlijke zorg, op maat en dat met een team van coaches, psychologen en ervaringsdeskundigen die elke dag het verschil willen maken in jouw leven. De eerste stap is kennismaken met onze werking. Een drugsverslaving aanpakken is niet makkelijk. Daar heb je hulp bij nodig. De Reset methode helpt je om op vrij korte tijd helderheid te vinden daar waar jij het overzicht kwijt bent. Onze verschillende therapeuten geven je de zin om er elke dag voor te gaan en op die manier een nieuwe start te maken.  Je wil namelijk je verslaving aanpakken maar ook weer gezonder gaan leven. Dat doen we door therapie aan te bieden, individuele therapie en coaching, sport en relaxatie. In onze therapie ga je leren om dat wat je leert ook thuis direct toe te passen zodat je na de dagopname meteen verder kan en niet in een zwart gat valt. Dat maakt dat onze therapie zeer effectief is en mensen na een traject minder snel hervallen.

ONZE PROGRAMMA’S

Wekelijks naar de psycholoog is te weinig, een opname zie je niet (meer) zitten. Dan hebben wij een programma voor jou.

dagprogramma restart
RESTART
dagprogramma

REFLECT
avondprogramma

Vertrouw op onze zorg en vraag naar onze programma’s.

Er zijn verschillende soorten drugs waar je verslaafd aan kan raken. Sommige zijn psychologisch erg verslavend, anderen lichamelijk. Vraag om hulp en laat je begeleiden. Een dagopname kan je daarbij heel erg helpen. Bel ons op het nummer 03 345 80 70 of stuur een mail naar info@reset.be