• Dagopname voor een drankverslaving

    Therapie op maat
    Divers team van therapeuten
    Therapie direct thuis toepasbaar
Home » Dagopname drankverslaving
Zoek je een centrum voor een dagopname om je drankverslaving aan te pakken? Ga dan voor Reset in Deurne. We hebben een gespecialiseerd en gevarieerd team dat je op allerlei manieren helpt. Zoek je naar therapie voor jezelf, een vriend of een familielid? Dan ben je meer dan welkom in ons centrum.

Heb je nood aan meer dan een luisterend oor?

De meerwaarde van een dagopname voor een drankverslaving

Ben je al eens in therapie geweest voor je verslaving en heeft dat niet gewerkt? Je werd dan misschien voltijds opgenomen, waardoor je ook ’s avonds niet naar huis mocht. Dat doen wij niet. Wij geloven in ambulante verslavingszorg, dus spendeer je je vrije tijd thuis en slaap je in je eigen bed. Jouw verslaving heeft hoogstwaarschijnlijk een effect op je gezin. Ook voor hulp bij dit aspect kan je bij ons terecht. Ons diverse team helpt je in veel domeinen verder. Door deze diversiteit pak je verschillende aspecten van je leven aan, want zo werkt de therapie gewoon veel beter. Wij zijn de juiste keuze voor een dagopname om jou of je partner te helpen met vechten tegen een drankverslaving.

ONZE PROGRAMMA’S

Wekelijks naar de psycholoog is te weinig, een opname zie je niet (meer) zitten.
Dan hebben wij een programma voor jou.

dagprogramma restart
GOKVERSLAVING
dagprogramma
REFLECT avondprogramma
REFLECT
avondprogramma
Reset GO! dagtherapie
RESET GO!
jongeren

Genees met onze hulp

We zorgen ervoor dat je je niet als een nummer voelt. Je voelt je tot rust komen in ons centrum, zodat de therapie beter aanslaat. Heb je toch eerder nood aan een avondopname voor een drugsverslaving? Daar helpen we ook bij. Ook voor een gokverslaving ben je altijd welkom. Laat snel iets weten en maak een afspraak voor de dagopname van je drankverslaving! We zijn beschikbaar op het nummer 03 345 80 70 of via het e-mailadres naar info@reset.be.