• Reset wil meer mensen helpen en verlaagt zijn tarieven.

Privéklinieken hoeven niet duur te zijn!

Corona heeft veel mensen de diepte in geduwd. Sommigen zitten diep. Heb je de Pano reportage gezien van woensdag 16 februari? hier de link
Veel mensen staan in de kou en hebben geen uitzicht. Jongeren zoeken hulp en vinden of krijgen die niet. En dat is ook zo voor volwassenen.
Daarnaast heb je de economische situatie die veel mensen onzeker maakt, de constant stijgende prijzen, de dure energiefacturen en de vele bedrijven die vandaag nog niet weten of ze overeind zullen blijven.
Alle traditionele instanties die hulp bieden zitten overvol. De psychiatrische afdelingen kunnen niet meer volgen en ze zijn onderbemand (ook door corona) waardoor mensen geen therapie krijgen en aan hun lot worden overgelaten. Lange wachtlijsten overal. Psychiaters hebben een patiëntenstop, psychologen kunnen pas binnen een paar weken een afspraak geven. (sommigen 200dagen!!!)
Dit kan Reset niet zo laten! Wij gaan onze tarieven aanpassen.

Waarom doen we dit?
Omdat we begrijpen dat er vandaag mensen zijn die hulp nodig hebben en niet kunnen wachten tot ze eindelijk een plekje krijgen. Voor velen is een privé-centrum niet betaalbaar en daar willen wij nu verandering in brengen. Wij komen jouw kant op.

Mijn droom is om zo veel mogelijk mensen te helpen. Verslaving en psychische problemen zijn een maatschappelijke uitdaging. Ik heb jaren zelf op wachtlijsten gestaan en weet hoe het voelt als je hulp nodig hebt en die niet kan krijgen.
Daarom hebben wij beslist om onze tarieven opmerkelijk te verlagen. Natuurlijk zou ik het liefst de volledige terugbetaling zien en Reset verdient dat ook. Maar dat kan nog niet vandaag. Ik zet wel een stap in de goede richting om nu betaalbare zorg aan te bieden waar mensen geholpen worden en weer kunnen leven.

Als je vragen hebt of je wil meer informatie, aarzel dan niet om ons te contacteren.