• BEHANDELING

    Wij helpen je graag als jij geholpen wil worden.

Herkenbaar?

Als je verslaafd bent voel je je vaak gefaald. Je hebt beloofd iets niet meer te doen en toch doe je het weer.  Je wil het niet, toch doe je het. Je hebt gelogen en mensen gekwetst.

Je zit vast in een negatieve spiraal. Geraak ik hier wel uit? Kan ik nog wel stoppen? Ja dat kan. Wij kunnen je daarbij helpen.

✔ Neem je leven weer in handen

✔ Creëer weer rust in je hoofd

✔ Herstel je relaties

✔ Maak je dromen waar

✔ Maak een nieuwe start

WERKWIJZE

Stap voor stap naar een nieuwe start

Het bellen en kennismaken is de eerste stap. Je kan een formulier invullen en vragen om gebeld te worden of je neemt zelf de telefoon en belt. We maken kort kennis en je krijgt de nodige informatie.

FASE 1 : Adviesgesprek

Na de telefonische kennismaking volgt er dan een afspraak bij Reset. Daar gaan we dieper in op je hulpvragen en kijken we samen naar welk programma er bij je past.

FASE 2 : Bespreking en start

Met alle informatie die jij ons gegeven hebt, bespreken wij intern welk traject het beste bij je zou passen en of je kan starten en wanneer jij kan beginnen. Op die manier kan jij ook wat tijd nemen om je beslissing te nemen.

FASE 3 : Behandeling

Zie je de behandeling volledig zitten? Dan kunnen we van start gaan op een maandag volgend op het groen licht. De dagbehandeling duurt 6 weken, het avondtraject duurt 8 weken.

FASE 4 : Nazorg

Aan het einde van elk traject start onze nazorg op. De nazorg is een standaard pakket dat tijdens het adviesgesprek al wordt besproken. Het is tijdens het traject vaak makkelijk om je leven op de rails te houden, het is daarna nog veel belangrijker om dit zo te houden. Het nazorgtraject duurt 12 weken.