• Behandeling voor gokverslaving

    Intensieve begeleiding
    Gericht op gokverslaving
    Divers team van specialisten
Home » Behandeling gokverslaving

Behandeling van een gokverslaving.

Ben je op zoek naar een behandeling voor je gokverslaving? Reset Deurne heeft een oplossing. Wij hebben een programma gemaakt speciaal voor gokkers. Lees er hieronder alles over!

Heb je nood aan meer dan een gesprek bij de psycholoog?

Krijg de juiste ondersteuning in de behandeling voor je gokverslaving.

Een gokverslaving heeft een specifieke benadering nodig. Ook al lijkt de verslaving veel op een alcohol – of drugsverslaving, toch zijn er zaken die eigen zijn aan de gokker. Reset brengt verschillende problematieken bij elkaar, maar draagt zorg voor elk individu.

Doorheen onze programma’s kan jij tijdens je behandeling speciale modules volgen die over je gokverslaving gaan. We bieden allerlei therapieën aan en die worden door onze verschillende therapeuten en coaches gegeven. Naast het standaard aanbod zoals familie coaching, individuele therapie en groepstherapie geven we ook aparte lezingen en hebben we een speciaal werkboek gemaakt voor mensen met een gokprobleem.

Wij hebben besloten om de gokkers een behandeling aan te bieden. Neem contact op en maak kennis.

Ambulante zorg voor een gokverslaving.

Opgenomen worden in een ziekenhuis kan een tijdelijke oplossing zijn voor iemand met een gokprobleem. Er in het echte leven aan werken, is werken aan je probleem op lange termijn. Een behandeling voor een gokverslaving kan je aanpakken in onze dag -en avondprogramma’s. De groep en het team rond je zorgen dan dat jij de eindstreep haalt.

ONZE PROGRAMMA’S

Wekelijks naar de psycholoog is te weinig, een opname zie je niet (meer) zitten. Dan hebben wij een programma voor jou.

dagprogramma restart
RESTART
dagprogramma

REFLECT
avondprogramma

Wij helpen graag om jou probleem op te ruimen.

Ons centrum in Deurne heeft ervaring met gokverslaving. In onze behandeling voor je gokverslaving behandelen we samen je ziekte en zorgen we voor de juiste motivatie. Kies voor onze ambulante zorg bij een verslaving en wordt snel geholpen! Bereik ons centrum door te mailen naar info@reset.be of bel op het nummer 03 345 80 70.