• Avondopname voor een seksverslaving

    Therapie op maat
    Divers team van therapeuten
    Therapie direct thuis toepasbaar
Home » Avondopname seksverslaving
Heb je hulp nodig en wil je voor een avondopname gaan om je seksverslaving aan te pakken? Wij assisteren je bij het genezingsproces. Reset in Deurne heeft allerlei programma’s, waarbij we samen bespreken wat de beste stappen zijn voor jou waarna we die dan toepassen. Laat je leven niet bedwingen door je seksverslaving.

Heb je nood aan meer dan een luisterend oor?

Wij maken de avondopname van je seksverslaving zorgeloos

Het is niet gemakkelijk om toe te geven dat je een verslaving hebt. Dat kan gaan van een gokverslaving tot een seksverslaving. Of je nu hulp zoekt voor je eigen verslaving of misschien zelfs de verslaving van je partner, wij helpen je verder. Er wordt door ons team in Deurne niet geoordeeld, alleen actief gewerkt aan je toekomst tijdens de avondopname voor seksverslaving. Misschien weet je al lang dat je aan deze ziekte moet werken of besef je dat je een verslaving aan het opbouwen bent. In beide gevallen ben je welkom via een avondopname en werken we samen aan je seksverslaving.

ONZE PROGRAMMA’S

Wekelijks naar de psycholoog is te weinig, een opname zie je niet (meer) zitten.
Dan hebben wij een programma voor jou.

dagprogramma restart
GOKVERSLAVING
dagprogramma
REFLECT avondprogramma
REFLECT
avondprogramma
Reset GO! dagtherapie
RESET GO!
jongeren

Vraag professionele hulp van ons team

Heb je naast deze seksverslaving ook last van bijvoorbeeld grote of kleine angstaanvallen? Reken dan eveneens op onze hulp. We zetten je op het juiste pad bij al deze mentale kwaaltjes, zodat je de ziekte snel achter je kan laten. Schakel ons zo snel mogelijk in en maak een afspraak voor een avondopname! Contacteer ons via het contactformulier of door te bellen naar het nummer 03 345 80 70.