• Avondopname voor een seksverslaving

    Therapie op maat
    Divers team van therapeuten
    Therapie direct thuis toepasbaar
Home » Avondopname seksverslaving
Heb je hulp nodig en wil je voor een avondopname gaan om je seksverslaving aan te pakken? Wij assisteren je bij het genezingsproces. Reset in Deurne heeft allerlei programma’s, we bespreken samen wat de beste stappen zijn voor jou en dan passen we dat toe. Laat je leven niet bedwingen door je verslaving.

Heb je nood aan meer dan een luisterend oor?

Wij maken de avondopname van je seksverslaving zorgeloos

Het is niet gemakkelijk om toe te geven dat je een verslaving hebt. Dat kan gaan van een gokverslaving tot een seksverslaving. Waar je ook aan wilt werken, wij helpen je verder. Er wordt door ons team in Deurne niet geoordeeld, alleen actief gewerkt aan je toekomst. Misschien weet je al lang dat je aan deze ziekte moet werken of besef je dat je een verslaving aan het opbouwen bent. In beide gevallen ben je welkom via een avondopname en we werken samen aan je seksverslaving.

ONZE PROGRAMMA’S

Wekelijks naar de psycholoog is te weinig, een opname zie je niet (meer) zitten.
Dan hebben wij een programma voor jou.

dagprogramma restart
GOKVERSLAVING
dagprogramma
REFLECT avondprogramma
REFLECT
avondprogramma
Reset GO! dagtherapie
RESET GO!
jongeren

Vraag professionele hulp aan ons team

Heb je naast deze verslaving ook last van grote of kleine angstaanvallen? Reken dan ook op onze hulp. We helpen bij al deze mentale kwaaltjes zodat je de ziekte snel achter je kan laten. Schakel ons dus zo snel mogelijk in en maak een afspraak voor die avondopname in Deurne! Dat kan via het contactformulier, het e-mailadres info@reset.be of het nummer 03 345 80 70.

Wil je chatten?