• Avondopname voor een drugsverslaving

    Therapie die werkt
    Divers team van psychologen
    Therapie direct thuis toepasbaar
Home » Avondopname drugsverslaving
Zoek je een oplossing voor je drugsverslaving? Wil je liever niet stoppen met werken? Dan heeft Reset in Deurne daar een oplossing voor. Ons Reflect avondprogramma is daar ideaal voor. We maken graag samen met jou een plan op om je verslaving aan te pakken.

Heb je nood aan meer dan een luisterend oor?

Bij ons kan je in alle rust en veiligheid werken aan je drugsverslaving.

Als je start bij Reset, maak je de keuze om geholpen te worden en je problemen aan te pakken. Wij pakken de wortels van je problematiek aan, zodat je weer vrij kan leven. We hebben daar verschillende vormen van therapie voor. Als je kiest voor een avondopname voor je drugsverslaving in Deurne, heeft dat minder impact op je dagelijkse leven. Je kan nog altijd gaan werken en blijven leven. Omdat je niet in opname gaat, kom je ook je triggers en prikkels tegen. Die kan je dan meteen aanpakken en opruimen. In ons centrum is iedereen belangrijk. Wat je ook hebt gedaan, je bent welkom.

ONZE PROGRAMMA’S

Wekelijks naar de psycholoog is te weinig, een opname zie je niet (meer) zitten. Dan hebben wij een programma voor jou.

dagprogramma restart
RESTART
dagprogramma

REFLECT
avondprogramma

Kies voor Reset en onderneem actie

We helpen je verder zodat jij je leven terug kan sturen in de juiste richting. Neem contact op met ons en bel op het nummer 03 345 80 70! Je kan ons ook bereiken door te mailen naar info@reset.be.