• Avondopname voor een drugsverslaving

    Therapie op maat
    Divers team van therapeuten
    Therapie direct thuis toepasbaar
Home » Avondopname drugsverslaving
Zoek je een goed centrum om een avondopname te doen voor je drugsverslaving? Daar helpt Reset in Deurne je bij. We maken voor je een plan op om je verslaving aan te pakken. Bij ons centrum word je niet beoordeeld, we assisteren je gewoon zo goed mogelijk in de genezing van je drugsverslaving.

Heb je nood aan meer dan een luisterend oor?

Voel je veilig bij je avondopname voor je drugsverslaving

Als je in therapie gaat bij ons, zorgen we ervoor dat je de beste zorg krijgt dat er beschikbaar is. We pakken de wortels van je problematiek aan, om je zo van deze ziekte te helpen. We hebben daar verschillende vormen van therapie voor. Als je kiest voor een avondopname voor je drugsverslaving in Deurne, heeft het minder effect op de gang van je leven. Je kan nog altijd gaan werken en je vrienden en familie vaak zien. Je pakt hierdoor triggers in je onmiddellijke omgeving mee aan.

ONZE PROGRAMMA’S

Wekelijks naar de psycholoog is te weinig, een opname zie je niet (meer) zitten.
Dan hebben wij een programma voor jou.

gefrustreerd
EETSTROORNIS
dagprogramma
REFLECT avondprogramma
REFLECT
avondprogramma
Reset GO! dagtherapie
RESET GO!
jongeren

Kies voor ons centrum en onderneem actie

Je kan niet alleen een avondopname voor je drugsverslaving doen, maar ook een dagopname voor een eventuele drankverslaving. We helpen je verder, zodat jij je leven terug kan sturen in de richting dat je zelf wilt. Waar je ook een dagopname voor nodig hebt, wij bieden er hulp voor in Deurne. Neem contact op met ons en bel op het nummer 03 345 80 70! Je kan ons ook bereiken door te mailen naar info@reset.be.

Chat openen
Heb je een vraag?