• Avondopname voor een drugsverslaving

    Therapie die werkt
    Divers team van psychologen
    Therapie direct thuis toepasbaar
Home » Avondopname drugsverslaving
Zoek je een goed centrum om een avondopname te volgen voor je drugsverslaving? Wil je liever niet stoppen met werken? Daar helpt Reset in Deurne je bij. Ons Reflect-avondprogramma is ideaal om je verslaving aan te pakken. Bij ons centrum word je niet beoordeeld, we assisteren je gewoon zo goed mogelijk in de genezing van je drugsverslaving. Bij ons kan je in alle rust en veiligheid werken aan je drugsverslaving.

Heb je nood aan meer dan een luisterend oor?

Voel je veilig tijdens de avondopname voor je drugsverslaving

Start jij binnenkort bij Reset? Dan maak je de keuze om geholpen te worden en je problemen aan te pakken. Als je in therapie gaat bij ons, zorgen we ervoor dat je de beste zorg krijgt. We pakken de wortels van je problematiek aan, om je zo van deze verslaving te helpen. We hebben daar verschillende vormen van therapie voor, zodat je weer vrij kan leven. Als je kiest voor een avondopname voor je drugsverslaving, heeft het minder effect op de gang van je leven. Je kan nog altijd gaan werken en je vrienden en familie vaak zien. Je pakt tijdens ons avondprogramma triggers en prikkels in je onmiddellijke omgeving aan.

ONZE PROGRAMMA’S

Wekelijks naar de psycholoog is te weinig, een opname zie je niet (meer) zitten. Dan hebben wij een programma voor jou.

dagprogramma restart
RESTART
dagprogramma

REFLECT
avondprogramma

Kies voor ons centrum en onderneem actie

Je kan niet alleen een avondopname voor je drugsverslaving volgen, maar bijvoorbeeld ook een dagopname voor een drankverslaving. We helpen je verder, zodat jij je leven terug in de richting die je zelf wilt, kan sturen. Waar je ook ambulante verslavingszorg voor nodig hebt, wij bieden er hulp voor tijdens een avondsessie. Neem contact op met ons en bel naar het nummer 03 345 80 70! Je kan ons ook bereiken door te e-mailen naar info@reset.be.