• Avondopname voor een drankverslaving

    Therapie op maat
    Divers team van therapeuten
    Therapie direct thuis toepasbaar
Home » Avondopname drankverslaving
Heb je dringend nood aan een avondopname voor je drankverslaving? Of ken je een vriend of familielid dat hier nood aan heeft? Dan kan je vertrouwen op onze kennis. Je krijgt snel plaats bij ons in Deurne en organiseren op een gerichte manier therapie. Met onze hulp heeft het minimale impact op je leven.

Heb je nood aan meer dan een luisterend oor?

We zorgen voor een vlotte avondopname voor je drankverslaving

Voel je schaamte en twijfel door je drankverslaving, pak het dan aan door een avondopname. We beoordelen je niet en creëren een veilige plek waar je in alle rust kan praten over je problematiek. We organiseren verschillende vormen van therapie, zoals individueel, in groep, familiecoaching en nog veel meer. Je krijgt bij Reset in Deurne een unieke aanpak, alles is afgestemd op wat jij precies nodig hebt. Wil je ook een andere verslaving aanpakken? We behandelen drugsverslavingen ook in een dagopname. Met de avondopname van je drankverslaving heeft het veel minder impact op je gewone leven. Je resideert nog altijd thuis en je kan je werk nog altijd uitvoeren.

ONZE PROGRAMMA’S

Wekelijks naar de psycholoog is te weinig, een opname zie je niet (meer) zitten.
Dan hebben wij een programma voor jou.

dagprogramma restart
EETSTROORNIS
dagprogramma
REFLECT avondprogramma
REFLECT
avondprogramma
Reset GO! dagtherapie
RESET GO!
jongeren

Reken op onze hulp

We helpen je heel gericht bij je vragen en je verslaving. Bij ons in Deurne ben je geen nummer en willen we gewoon dat je je snel beter voelt. Het is de bedoeling dat je weer controle over je verslaving kan overnemen. Vertrouw op onze ambulante zorg! Neem contact op met ons door te bellen naar 03 345 80 70 of te mailen naar info@reset.be.

Wil je chatten?