• Avondopname voor een drankverslaving

    Therapie op maat
    Divers team van therapeuten
    Therapie direct thuis toepasbaar
Home » Avondopname drankverslaving
Heb je dringend nood aan een avondopname voor je drankverslaving? Of ken je een vriend of familielid dat hier nood aan heeft? Dan kan je vertrouwen op onze kennis. Je krijgt snel plaats bij Reset in Deurne, waar we op een gerichte manier een avondtherapie organiseren. Met onze hulp heeft het minimale impact op je leven.

Heb je nood aan meer dan een luisterend oor?

We zorgen voor een vlotte avondopname voor je drankverslaving

Voel je schaamte en twijfel door je drankverslaving? Pak het dan aan tijdens een avondopname in ons centrum. We beoordelen je niet en creëren een veilige plek, waar je in alle rust kan praten over je problematiek. We organiseren verschillende vormen van therapie, zoals individueel, in groep, familiecoaching en nog veel meer. Je krijgt bij Reset een unieke aanpak aangeboden die afgestemd is op wat jij nodig hebt. De avondopname van je drankverslaving heeft veel minder impact op je gewone leven dan andere vormen van therapie. Je resideert nog altijd thuis, kan je werk blijven uitvoeren, maar komt ’s avonds naar ons voor de opname. Wil je op een ander moment een verslaving aanpakken? We behandelen drankverslavingen ook in een dagopname. Zelfs voor een drankverslaving bij jongeren staan we altijd klaar met hulp.

ONZE PROGRAMMA’S

Wekelijks naar de psycholoog is te weinig, een opname zie je niet (meer) zitten.
Dan hebben wij een programma voor jou.

dagprogramma restart
EETSTROORNIS
dagprogramma
REFLECT avondprogramma
REFLECT
avondprogramma
Reset GO! dagtherapie
RESET GO!
jongeren

Reken op onze hulp

Bij ons ben je geen nummer en willen we gewoon dat je je snel beter voelt. Het is de bedoeling dat je weer controle over je verslaving krijgt tijdens de avondopname. Vertrouw op onze ambulante zorg! Neem contact op met ons door te bellen naar 03 345 80 70 of door te mailen naar info@reset.be. We helpen je heel gericht bij je vragen over de avondopname voor je drankverslaving.