• Ambulante verslavingszorg in Antwerpen

    Persoonlijke aanpak
    Divers team van therapeuten
    Geen wachtlijsten
Home » Ambulante verslavingszorg in Antwerpen
Ben je op zoek naar ambulante verslavingszorg in de buurt van Antwerpen, Brasschaat of Schilde? Reset, gelegen in Deurne, is je met veel plezier van dienst. We helpen je graag verder om je problemen aan te pakken. Zit je ergens mee of worstel je al lang met een bepaalde verslaving? Wil je werken aan jezelf, maar niet dag en nacht ergens anders verblijven? Wij bieden je ondersteuning en therapie door ambulante verslavingszorg aan te bieden in de vorm van een dag- of avondopname.

Heb je nood aan meer dan een luisterend oor?

Zoek ambulante ondersteuning voor jouw verslaving

Heb je nood aan meer dan een luisterend oor? Wil je concrete actie ondernemen en je problemen bij de horens nemen? Wij bieden effectieve verslavingstherapie, die je overdag of ‘s avonds kan volgen. Onze ambulante verslavingszorg bestaat voor verschillende types van verslavingen. Wij doen onder andere een dag- en avondopname voor een drankverslaving. Een dagopname betekent dat je ‘s avonds thuis slaapt en overdag in ons centrum vertoeft. Bij een avondsessie kom je dan weer alleen voor enkele uren in de avond naar ons toe en ben je doorheen de dag omringd door je geliefden. We houden bijvoorbeeld ook avondopnames voor een seksverslaving. Met onze methode kan je weer vrij leven zonder de verslaving. Het is door een combinatie van de steun van je vrienden en familie en de gerichte hulp van onze ambulante verslavingszorg dat we jou vooruit helpen. Onze zorgen zijn jouw rots in de branding.

ONZE PROGRAMMA’S

Wekelijks naar de psycholoog is te weinig, een opname zie je niet (meer) zitten.

dagprogramma restart
RESTART
dagprogramma
REFLECT avondprogramma
REFLECT
avondprogramma

Vertrouw op onze zorg

Maak gebruik van onze ambulante verslavingszorg. We werken samen de schaamte weg, zodat er gericht aan het probleem gewerkt wordt. Ben je vriend of familielid van de verslaafde persoon en maak je je zorgen? Wat het ook is, je kan aan ons hulp bij een verslaving vragen. Heb je verdere vragen over onze werking of wil je jezelf of iemand anders laten opnemen? Contacteer ons via het contactformulier. Je kan ook bellen naar 03 345 80 70 om eventuele vragen te stellen over onze ambulante verslavingszorg.