• Ambulante verslavingszorg in Brasschaat

    Persoonlijke aanpak
    Divers team van therapeuten
    Geen wachtlijsten
Home » Ambulante verslavingszorg Brasschaat
Ben je op zoek naar ambulante verslavingszorg in de buurt van Brasschaat? Reset, gelegen in Deurne kan je hierbij helpen. Worstel je met een verslaving? Wil je werken aan jezelf maar niet opgenomen worden? Wij bieden je ondersteuning en therapie aan in de buurt van Brasschaat.

Heb je nood aan meer dan een luisterend oor?

Zoek ondersteuning in de buurt van Brasschaat voor je verslaving.

Wil je concrete actie ondernemen en je problemen aanpakken? Wij bieden effectieve therapie, die je zowel in dag- als avondsessies kan volgen.

Onze ambulante verslavingszorg kan je vinden in de buurt van Brasschaat en omstreken. Je kan een dagopname voor je drugsverslaving kiezen. Dat betekent dat je elke dag bij Reset bent en s ’avonds thuis slaapt. We hebben ook avondsessies voor drankverslaving, je blijft werken en komt s ’avonds bij ons werken aan je probleem. Het voordeel in beide programma’s is dat je werkt aan je herstel in je eigen omgeving.
Misschien hebben je vrienden en familie je wel verteld dat je hulp nodig hebt. Met hun steun en onze gerichte hulp helpen we je vooruit.

Met onze methode kan je weer vrij leven zonder de verslaving. Schakel onze hulp in. Contacteer ons.

ONZE PROGRAMMA’S

Wekelijks naar de psycholoog is te weinig, een opname zie je niet (meer) zitten.

dagprogramma restart
RESTART
dagprogramma
REFLECT avondprogramma
REFLECT
avondprogramma

Vertrouw op onze ambulante zorg.

Maak gebruik van onze ambulante verslavingszorg in Brasschaat en omstreken. We werken samen de schaamte weg en werken naar de oplossing voor je probleem.

Ben je vriend of familielid van de verslaafde persoon en maak je je zorgen? Wat het ook is, je kan bij ons terecht.

Heb je verdere vragen over onze werking of wil je jezelf of iemand anders laten opnemen? Contacteer ons via het contactformulier! Je kan ook bellen naar 03 345 80 70 of stuur een e-mail naar info@reset.be.

Wil je chatten?