• Alcoholverslaving bij jongeren

    Therapie op maat
    Divers team van therapeuten
    Therapie direct thuis toepasbaar
Home » Alcoholverslaving bij jongeren
Een alcoholverslaving bij jongeren kan een grote invloed hebben op de toekomst van de jongere, maar het kan ook de huidige relaties met familie stuk maken. Als ouder is het moeilijk om toe te kijken hoe de jongere zich verliest in een verslaving. Bij Reset in Deurne bieden we daarom speciale programma’s aan voor jongeren tussen 16 en 28 of zelfs het hele gezin.

Heb je nood aan meer dan een luisterend oor?

Risico’s van een alcoholverslaving bij jongeren

Als ervaren centrum voor verslavingszorg, weten we maar al te goed hoe gevaarlijk een alcoholverslaving bij jongeren kan zijn. Wanneer er niet op tijd wordt ingegrepen, verhoogt de kans op gezondheidsproblemen of verslavingen als volwassene aanzienlijk. Vaak merk je de verslaving aan het gedrag van de jongeren. Ze zijn sneller agressief en houden afstand van andere mensen. Denk je bij jezelf: ‘mijn zoon of dochter heeft hulp nodig’? Dan is het misschien tijd om bij ons centrum langs te komen. Wij bieden verschillende types van opnames voor een alcoholverslaving aan en ook voor jongeren tussen de 16 en 28 voorzien we een speciaal programma.

ONZE PROGRAMMA’S

Wekelijks naar de psycholoog is te weinig, een opname zie je niet (meer) zitten.

dagprogramma restart
RESTART
dagprogramma
REFLECT avondprogramma
REFLECT
avondprogramma

Ontdek onze stijl van coaching

Je wilt natuurlijk dat je zoon of dochter in goede handen belandt. Bij ons hoef je je daar alvast geen zorgen om te maken. Wij voorzien een persoonlijke aanpak, aangepast aan het tempo van de jongeren. Een alcoholverslaving bij jongeren is de specialiteit van verschillende coaches en therapeuten bij Reset. Contacteer ons vandaag nog door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar het nummer 03 345 80 70 en we leggen je graag meer uit over onze stijl van coaching bij jongeren.